Besplatna ugradnja svih GREE inverter klima (ušteda 7000 rsd). Za ostale klime 50% popusta na ugradnju.

Besplatna ugradnja svih GREE inverter klima (ušteda 7000 rsd). Za ostale klime 50% popusta na ugradnju.

Ko smo mi

Adresa naše veb stranice je: https://dzinsolutions.rs

Koje lične podatke prikupljamo i zašto ih prikupljamo?

Komentare

Kada posetioci ostavljaju komentare na sajtu, prikupljamo podatke prikazane u obrascu za komentare, kao i IP adresu posetioca i niz korisničkih pretraživanja kako bi pomogli u otkrivanju neželjene pošte.

Anonimizirani niz kreiran iz Vaše adrese e-pošte (koji se takođe naziva hash) može se dostaviti usluzi Gravatar da se vidi da li ga koristite. Politika privatnosti usluge Gravatar dostupna je ovde: https://automattic.com/privacy/. Nakon odobrenja Vašeg komentara, slika Vašeg profila vidljiva je javnosti u kontekstu vašeg komentara.

Mediji

Ako uploadujete slike na sajt, izbegavajte prenošenje slika sa uključenim podacima o lokaciji (EKSIF GPS). Posetioci tog sajta mogu da preuzmu i izvuku bilo koje podatke o lokaciji sa slika na veb lokaciji.

Kontakt obrasci

Kolačići

Ako ostavite komentar na našem sajtu, možete se prijaviti da sačuvate svoje ime, adresu e-pošte i veb lokaciju u kolačiće. Ovo je za vašu udobnost tako da ne morate ponovo da unosite svoje detalje kada ostavljate drugi komentar. Ovi kolačići trajaće godinu dana.

Ako posetite našu stranicu za prijavu, postavićemo privremeni kolačić da bismo utvrdili da li pregledač prihvata kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži lične podatke i odbacuje se kada zatvorite pregledač.

Kada se prijavite, takođe ćemo postaviti nekoliko kolačića kako bismo sačuvali Vaše podatke za prijavu i izbor ekrana. Kolačići za prijavu traju dva dana, a kolačići sa opcijama na ekranu traju godinu dana. Ako odaberete „Zapamti me“, prijava će trajati dve nedelje. Ako se odjavite sa svog naloga, kolačići za prijavu biće uklonjeni.

Ako uredite ili objavite članak, dodatni kolačić će biti sačuvan u Vašem pregledaču. Ovaj kolačić ne sadrži nikakve lične podatke i jednostavno ukazuje na poštanski broj članka koji ste upravo uredili. Ističe nakon jednog dana.

Ugrađeni sadržaj sa drugih veb lokacija

Članci na ovom sajtu i mogu da sadrže ugrađeni sadržaj (npr. Video snimci, slike, članci itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih veb lokacija ponaša se na isti način kao da je posetilac posetio drugu veb lokaciju.

Ove veb lokacije mogu da prikupljaju podatke o Vama, koriste kolačiće, ugrađuju dodatno praćenje treće strane i prate vašu interakciju sa tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje Vaše interakcije sa ugrađenim sadržajem ako imate nalog i prijavljeni ste na toj veb lokaciji.

Analitika

Sa kim delimo vaše podatke

Koliko dugo čuvamo vaše podatke

Ako ostavite komentar, komentar i njegovi metapodaci zadržavaju se u nedogled. To je način da automatski možemo prepoznati i odobriti sve komentare koji se prate, umjesto da ih držimo u redu za moderiranje.

Za korisnike koji se registruju na našoj veb lokaciji (ako postoje) takođe čuvamo lične podatke koje daju u svom korisničkom profilu. Svi korisnici mogu u bilo kom trenutku videti, uređivati ili brisati svoje lične podatke (osim što ne mogu promeniti svoje korisničko ime). Administratori veb lokacija takođe mogu videti i uređivati te informacije.

Koja prava imate nad svojim podacima

Ako imate nalog na ovoj veb lokaciji ili ste ostavili komentare, možete zatražiti da dobijete izvoznu datoteku ličnih podataka koje imamo o Vama, uključujući sve podatke koje ste nam dostavili. Možete takođe tražiti da izbrišemo sve lične podatke koje imamo o Vama. Ovo ne uključuje podatke koje smo dužni da čuvamo u administrativne, pravne ili bezbednosne svrhe.

Gde šaljemo vaše podatke

Komentari posetilaca mogu se proveriti putem automatizovane usluge otkrivanja neželjene pošte.

Kako štitimo vaše podatke

U bazi se skladište samo neophodne informacije i one se skladište samo kada Vi uradite neku akciju za to na sajtu. Na primer: ostavljanje komentara, ostavljanje recenzija, poručivanje stvari preko sajta, dodavanje stvari u korpu…

Pristup našim sistemima je strogo monitorovan i pristup sistemima imaju samo ljudi sa potpisanim zakonski odgovarajućim dokumentima.

Sva pitanja u vezi bezbednosti Vaših podataka možete nam pustiti na mail.

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaNazad u prodavnicu